前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202102252390534579   整理番号:21A3199387

異なる温度および光条件下で成長した茶の安定同位体および光合成応答【JST・京大機械翻訳】

Stable isotope and photosynthetic response of tea grown under different temperature and light conditions
著者 (17件):
Xia Wei
(State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Hangzhou 310021, China)
Xia Wei
(College of Chemical Engineering, Zhejiang University of Technology, Hangzhou 310014, China)
Xia Wei
(Institute of Quality Safety and Nutrition of Agricultural Products, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310021, China)
Li Chunlin
(State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Hangzhou 310021, China)
Li Chunlin
(Institute of Quality Safety and Nutrition of Agricultural Products, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310021, China)
Nie Jing
(State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Hangzhou 310021, China)
Nie Jing
(Institute of Quality Safety and Nutrition of Agricultural Products, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310021, China)
Shao Shengzhi
(State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Hangzhou 310021, China)
Shao Shengzhi
(Institute of Quality Safety and Nutrition of Agricultural Products, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310021, China)
Rogers Karyne M.
(State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Hangzhou 310021, China)
Rogers Karyne M.
(Institute of Quality Safety and Nutrition of Agricultural Products, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310021, China)
Rogers Karyne M.
(National Isotope Centre, GNS Science, 30 Grace Field Road, Lower Hutt 5040, New Zealand)
Zhang Yongzhi
(State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Hangzhou 310021, China)
Zhang Yongzhi
(Institute of Quality Safety and Nutrition of Agricultural Products, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310021, China)
Li Zuguang
(College of Chemical Engineering, Zhejiang University of Technology, Hangzhou 310014, China)
Yuan Yuwei
(State Key Laboratory for Managing Biotic and Chemical Threats to the Quality and Safety of Agro-products, Hangzhou 310021, China)
Yuan Yuwei
(Institute of Quality Safety and Nutrition of Agricultural Products, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou 310021, China)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 368  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。