文献
J-GLOBAL ID:202102253929283300
整理番号:21A1118983
異なるギリシアのオオムギ品種のパールリング画分における生物活性成分と抗酸化活性分布【JST・京大機械翻訳】
Bioactive Components and Antioxidant Activity Distribution in Pearling Fractions of Different Greek Barley Cultivars
著者 (4件):
Irakli Maria
(Hellenic Agricultural Organization-Demeter, Institute of Plant Breeding and Genetic Resources, P.O. Box 60411, Thermi, 57001 Thessaloniki, Greece)
,
Lazaridou Athina
(Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Aristotle University of Thessaloniki, P.O. Box 235, 54124 Thessaloniki, Greece)
,
Mylonas Ioannis
(Hellenic Agricultural Organization-Demeter, Institute of Plant Breeding and Genetic Resources, P.O. Box 60411, Thermi, 57001 Thessaloniki, Greece)
,
Biliaderis Costas G.
(Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Aristotle University of Thessaloniki, P.O. Box 235, 54124 Thessaloniki, Greece)
資料名:
Foods (Web)
(Foods (Web))
巻:
9
号:
6
ページ:
783
発行年:
2020年
JST資料番号:
U7187A
ISSN:
2304-8158
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)