文献
J-GLOBAL ID:202102256108542303
整理番号:21A0615033
近赤外分光法とケモメトリックスによる卵-パスタにおけるTurmeric偽和の同定および定量化【JST・京大機械翻訳】
Identification and Quantification of Turmeric Adulteration in Egg-Pasta by Near Infrared Spectroscopy and Chemometrics
著者 (4件):
Biancolillo Alessandra
(Department of Physical and Chemical Sciences, University of L’Aquila, Via Vetoio, Coppito, 67100 L’Aquila, Italy)
,
Santoro Angela
(Department of Chemistry, University of Rome “La Sapienza”, P.le Aldo Moro 5, 00185 Rome, Italy)
,
Firmani Patrizia
(Department of Chemistry, University of Rome “La Sapienza”, P.le Aldo Moro 5, 00185 Rome, Italy)
,
Marini Federico
(Department of Chemistry, University of Rome “La Sapienza”, P.le Aldo Moro 5, 00185 Rome, Italy)
資料名:
Applied Sciences (Web)
(Applied Sciences (Web))
巻:
10
号:
8
ページ:
2647
発行年:
2020年
JST資料番号:
U7135A
ISSN:
2076-3417
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)