文献
J-GLOBAL ID:202102258399893464
整理番号:21A1118631
次世代栄養強化植物ベースミルク代替物の開発:構造設計原理【JST・京大機械翻訳】
Development of Next-Generation Nutritionally Fortified Plant-Based Milk Substitutes: Structural Design Principles
著者 (2件):
McClements David Julian
(Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, Amherst, MA 01003, USA)
,
McClements David Julian
(Department of Food Science & Bioengineering, Zhejiang Gongshang University, 18 Xuezheng Street, Hangzhou 310018, China)
資料名:
Foods (Web)
(Foods (Web))
巻:
9
号:
4
ページ:
421
発行年:
2020年
JST資料番号:
U7187A
ISSN:
2304-8158
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)