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文献
J-GLOBAL ID:202102259945040143   整理番号:21A0147831

異なる熟成段階での難消化性澱粉の高含量のバナナ粉のin vivo消化性研究【JST・京大機械翻訳】

The in vivo digestibility study of banana flour with high content of resistant starch at different ripening stages
著者 (9件):
Yang Jie
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China)
Bi Yu
Liang Shangyun
Gu Zhengbiao
Cheng Li
Li Caiming
Li Zhaofeng
Zhang Yayuan
Hong Yan

資料名:
Food & Function  (Food & Function)

巻: 11  号: 12  ページ: 10945-10953  発行年: 2020年 
JST資料番号: W2339A  ISSN: 2042-6496  CODEN: FFOUAI  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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