文献
J-GLOBAL ID:202102261362126384
整理番号:21A2345342
地中海食野菜食品はin vitro胃腸消化中の酸化から食肉脂質を保護する【JST・京大機械翻訳】
Mediterranean diet vegetable foods protect meat lipids from oxidation during in vitro gastro-intestinal digestion
著者 (4件):
Martini Serena
(Department of Life Sciences, University of Modena and Reggio Emilia, Reggio Emilia, Italy)
,
Conte Angela
(Department of Life Sciences, University of Modena and Reggio Emilia, Reggio Emilia, Italy)
,
Bottazzi Silvia
(Department of Life Sciences, University of Modena and Reggio Emilia, Reggio Emilia, Italy)
,
Tagliazucchi Davide
(Department of Life Sciences, University of Modena and Reggio Emilia, Reggio Emilia, Italy)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
71
号:
4
ページ:
424-439
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)