文献
J-GLOBAL ID:202102262411335572
整理番号:21A2349932
品質と量損失のある生鮮製品のための価格決定と在庫戦略の結合最適化【JST・京大機械翻訳】
Joint optimization of pricing and inventory strategy for perishable product with the quality and quantity loss
著者 (4件):
Wei Jinyu
(School of Management, Tianjin University of Technology, Tianjin, China)
,
Liu Yaoxi
(School of Management, Tianjin University of Technology, Tianjin, China)
,
Zhao Xiaoyu
(School of Management, Tianjin University of Technology, Tianjin, China)
,
Yang Xin
(Zhonghuan Information College, Tianjin University of Technology, Tianjin, China)
資料名:
Journal of Industrial and Production Engineering
(Journal of Industrial and Production Engineering)
巻:
37
号:
1
ページ:
23-32
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5958A
ISSN:
2168-1015
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)