文献
J-GLOBAL ID:202102265013449227
整理番号:21A3082626
多巣魚組織からの鮮度評価のための低コストイメージングフレームワーク【JST・京大機械翻訳】
A low-cost imaging framework for freshness evaluation from multifocal fish tissues
著者 (3件):
Arora Monika
(Amity School of Engineering and Technology, Amity University, Noida, India)
,
Mangipudi Parthasarathi
(Amity School of Engineering and Technology, Amity University, Noida, India)
,
Dutta Malay Kishore
(Centre for Advanced Studies, Lucknow, India)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
314
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)