文献
J-GLOBAL ID:202102266210397481
整理番号:21A2602323
食品工業における健康と安全管理実践を維持する要因【JST・京大機械翻訳】
Factors that Sustain Health and Safety Management Practices in the Food Industry
著者 (4件):
Hassan Hazrat
(Business School, Sichuan University, Chengdu 610065, China)
,
Ying Qianwei
(Business School, Sichuan University, Chengdu 610065, China)
,
Ahmad Habib
(Hamdard Institute of Management Sciences, Islamabad Campus, Islamabad 44000, Pakistan)
,
Ilyas Sana
(Department of management science and technology, Business school, Sichuan University, Chengdu 610065, China)
資料名:
Sustainability (Web)
(Sustainability (Web))
巻:
11
号:
15
ページ:
4001
発行年:
2019年
JST資料番号:
U7281A
ISSN:
2071-1050
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)