文献
J-GLOBAL ID:202102267046815571
整理番号:21A0173351
無菌処理に用いられるアンピシリンはChlorella sorokinianaにおける色素と脂肪酸の生産に影響する【JST・京大機械翻訳】
Ampicillin used in aseptic processing influences the production of pigments and fatty acids in Chlorella sorokiniana
著者 (2件):
Wang Wenjing
(Research Center for Coastal Environment Engineering Technology of Shandong Province, Yantai Institute of Coastal Zone Research, Chinese Academy of Sciences, Yantai, Shandong, China)
,
Sheng Yanqing
(Research Center for Coastal Environment Engineering Technology of Shandong Province, Yantai Institute of Coastal Zone Research, Chinese Academy of Sciences, Yantai, Shandong, China)
資料名:
World Journal of Microbiology and Biotechnology
(World Journal of Microbiology and Biotechnology)
巻:
37
号:
1
ページ:
3
発行年:
2021年
JST資料番号:
W5024A
ISSN:
1573-0972
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)