文献
J-GLOBAL ID:202102268293764257
整理番号:21A2151329
白麹菌におけるα-アミラーゼAmyBの機能解析
Analysis of α-amylase AmyB in the white koji fungus Aspergillus luchuensis mut. kawachii
著者 (8件):
山口正晃
(鹿大 院)
,
門岡千尋
(筑波大)
,
奥津果優
(鹿大 院)
,
吉崎由美子
(鹿大 院)
,
高峯和則
(鹿大 院)
,
後藤正利
(佐賀大 農)
,
玉置尚徳
(鹿大 院)
,
二神泰基
(鹿大 院)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2021
ページ:
ROMBUNNO.2B02-02 (WEB ONLY)
発行年:
2021年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)