文献
J-GLOBAL ID:202102276663088706
整理番号:21A0037784
米粉バッタのホイッピング挙動に関する現象論的解析【JST・京大機械翻訳】
Phenomenological analysis on whipping behavior of rice flour batter
著者 (4件):
Ichikawa Chiaki
(Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Miyagi, 980-8572, Japan)
,
Ishikawa Daitaro
(Faculty of Agriculture, Fukushima University, Fukushima, Fukushima, 960-1296, Japan)
,
Yang Jia Min
(Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Miyagi, 980-8572, Japan)
,
Fujii Tomoyuki
(Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Miyagi, 980-8572, Japan)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
85
号:
12
ページ:
4327-4334
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)