文献
J-GLOBAL ID:202102283575384401
整理番号:21A3082811
異なるエタノール濃度での水性エタノール熱処理を用いて調製したV型粒状澱粉【JST・京大機械翻訳】
V-type granular starch prepared using aqueous-ethanol heat treatment at different ethanol concentrations
著者 (6件):
Li Jiaxin
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China)
,
Zhou Xing
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China)
,
Zhou Xing
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China)
,
Jin Zhengyu
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China)
,
Jin Zhengyu
(School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China)
,
Jin Zhengyu
(Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
123
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)