文献
J-GLOBAL ID:202102285755711811
整理番号:21A3424583
定量的記述分析を用いたマッシュルームトッピングによる卵白及び卵白の官能的特性に対するキノコのフレーバー付与【JST・京大機械翻訳】
Flavor impartment of mushroom on egg whites and sensory properties of egg whites with mushroom topping using quantitative descriptive analysis
著者 (3件):
Muniz Adriana
(Department of Nutrition and Food Sciences, Texas Woman’s University, Denton, Texas, USA)
,
Du Xiaofen
(Department of Nutrition and Food Sciences, Texas Woman’s University, Denton, Texas, USA)
,
Shanks Marcus
(Department of Nutrition and Food Sciences, Texas Woman’s University, Denton, Texas, USA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
102
号:
1
ページ:
73-84
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)