文献
J-GLOBAL ID:202102288438598293
整理番号:21A1074790
果汁とワインの生物学的脱りんご酸と脱アセチル:ワイン酵母はワインの味を良くすることができるか?【JST・京大機械翻訳】
Biological Demalication and Deacetification of Musts and Wines: Can Wine Yeasts Make the Wine Taste Better?
著者 (1件):
Vilela Alice
(Department of Biology and Environment, Enology Building, School of Life Sciences and Environment, Chemistry Research Centre of Vila Real (CQ-VR), University of Tras-os-Montes and Alto Douro (UTAD), 5000-801 Vila Real, Portugal)
資料名:
Fermentation (Web)
(Fermentation (Web))
巻:
3
号:
4
ページ:
51
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7182A
ISSN:
2311-5637
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)