文献
J-GLOBAL ID:202102290450809573
整理番号:21A3383585
胃消化中の種々の破壊率を持つ標準化モデル,固形食品の開発および特性評価【JST・京大機械翻訳】
Development and characterization of standardized model, solid foods with varying breakdown rates during gastric digestion
著者 (4件):
Swackhamer Clay
(Department of Biological and Agricultural Engineering, University of California, Davis, USA)
,
Doan Raymond
(Department of Biological and Agricultural Engineering, University of California, Davis, USA)
,
Bornhorst Gail M.
(Department of Biological and Agricultural Engineering, University of California, Davis, USA)
,
Bornhorst Gail M.
(Riddet Institute, Palmerston North, New Zealand)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
316
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)