文献
J-GLOBAL ID:202202210692389967
整理番号:22A0928014
腐敗及び食品媒介病原菌による生体アミン生産に及ぼすカルノシン酸,ケンペロール及びルテオリンの抗微生物作用【JST・京大機械翻訳】
Antimicrobial effects of carnosic acid, kaempferol and luteolin on biogenic amine production by spoilage and food-borne pathogenic bacteria
著者 (1件):
OEzkuetuek Ali Serhat
(Yumurtalik Vocational School, Department of Fisheries, University of Cukurova, 01682, Adana, Turkey)
資料名:
Food Bioscience
(Food Bioscience)
巻:
46
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2935A
ISSN:
2212-4292
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)