文献
J-GLOBAL ID:202202210766685934
整理番号:22A0622553
ジャガイモ澱粉支援ナトリウム水素チタンオキシド/二酸化チタンナノ構造とアニーリング効果【JST・京大機械翻訳】
Potato starch assisted sodium hydrogen titanium oxide/titanium dioxide nanostructures and annealing effects
著者 (3件):
Chandrika M.
(Advanced Functional Materials Research Centre, Department of Physics, Koneru Lakshmaiah Education Foundation, Vaddeswaram, Guntur, Andhra Pradesh, India)
,
Ravindra A. V.
(Department of Physics and Nanotechnology, SRM Institute of Science and Technology, Kattankulathur, Chengalpattu District, Tamilnadu, India)
,
Rajesh Ch.
(Department of Physics, Gayatri Vidya Parishad College of Engineering (Autonomous), Madhurwada, Visakhapatnam, India)
資料名:
Applied Physics. A. Materials Science & Processing
(Applied Physics. A. Materials Science & Processing)
巻:
128
号:
2
ページ:
163
発行年:
2022年
JST資料番号:
D0256C
ISSN:
0947-8396
CODEN:
APHYCC
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)