文献
J-GLOBAL ID:202202211547006803
整理番号:22A0744526
低品位オレンジからのオレンジ乳の殺菌へのパルス電場の応用:栄養,物理的,化学的性質および全微生物に関する研究【JST・京大機械翻訳】
Pulsed electric field application on pasteurization of orange milk from low grade orange: study on nutritional, physical, chemical properties, and total microorganism
著者 (7件):
Hariono B
(Departmen of Agriculture Technology, Politeknik Negeri Jember, Indonesia)
,
Brilliantina A
(Departmen of Agriculture Technology, Politeknik Negeri Jember, Indonesia)
,
Sari E K N
(Departmen of Agriculture Technology, Politeknik Negeri Jember, Indonesia)
,
Kurnianto MF
(Departmen of Agriculture Technology, Politeknik Negeri Jember, Indonesia)
,
Erawantini F
(Department of Health, Politeknik Negeri Jember, Indonesia)
,
Supriyono
(Departmen of Agriculture Technology, Politeknik Negeri Jember, Indonesia)
,
Kautsar S
(Department of Technic, Politeknik Negeri Jember, Indonesia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
980
号:
1
ページ:
012041 (7pp)
発行年:
2022年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)