文献
J-GLOBAL ID:202202211808681455
整理番号:22A0410306
脱脂乳とモデルシステムの噴霧乾燥過程における色形成とMaillard反応【JST・京大機械翻訳】
Color formation and Maillard reactions during the spray drying process of skim milk and model systems
著者 (2件):
Zhou Zelin
(Drying and Process Technology Group, School of Chemical and Biomolecular Engineering, The University of Sydney, Darlington, New South Wales, Australia)
,
Langrish Timothy
(Drying and Process Technology Group, School of Chemical and Biomolecular Engineering, The University of Sydney, Darlington, New South Wales, Australia)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
45
号:
1
ページ:
e13936
発行年:
2022年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)