文献
J-GLOBAL ID:202202212425411345
整理番号:22A1092242
デキストリンを組み込んだPickeringエマルションの作製,キャラクタリゼーションおよびin vitro消化挙動【JST・京大機械翻訳】
Fabrication, characterization and in vitro digestive behavior of Pickering emulsion incorporated with dextrin
著者 (5件):
Hu Yuying
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, Hubei 430070, China)
,
Hu Yuying
(Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
Tan Yunbing
(Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
Julian McClements David
(Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
Wang Lufeng
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, Hubei 430070, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
384
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)