文献
J-GLOBAL ID:202202212889400766
整理番号:22A0695417
Melastoma ドデカンndrum Lour果実粉末を強化した撹拌型ヨーグルトの化学組成,品質属性及び抗酸化活性【JST・京大機械翻訳】
Chemical composition, quality attributes and antioxidant activity of stirred-type yogurt enriched with Melastoma dodecandrum Lour fruit powder
著者 (8件):
Rashwan Ahmed K.
(Department of Traditional Chinese Medicine, Sir Run Run Shaw Hospital, School of Medicine, Zhejiang University, Hangzhou 310016, China)
,
Karim Naymul
,
Xu Yang
,
Cui Haoxin
,
Fang Jie
,
Cheng Kejun
,
Mo Jianling
,
Chen Wei
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
3
ページ:
1579-1592
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)