文献
J-GLOBAL ID:202202213142736593
整理番号:22A0552514
チェリートマトおよびペリラ葉にスパイクしたクロルピリホスおよびダイアジノンのオゾン化に由来する副産物の定量のための改良迅速,容易,安価,効果的,頑丈な,および安全な方法【JST・京大機械翻訳】
A modified quick, easy, cheap, effective, rugged, and safe method for determination of by-products originating from ozonation of chlorpyrifos and diazinon spiked in cherry tomato and perilla leaf
著者 (4件):
Park Juri
(Western Seoul Center, Korea Basic Science Institute, Seoul, Republic of Korea)
,
Kim Yun-Ji
(Consumer Safety Research Division, Korea Food Research Institute, Jeollabuk-Do, Republic of Korea)
,
Kim Yun-Ji
(Department of Food Biotechnology, University of Science and Technology, Daejeon, Republic of Korea)
,
Na Yun-Cheol
(Western Seoul Center, Korea Basic Science Institute, Seoul, Republic of Korea)
資料名:
Journal of Separation Science
(Journal of Separation Science)
巻:
45
号:
2
ページ:
422-431
発行年:
2022年
JST資料番号:
A0139B
ISSN:
1615-9306
CODEN:
JSSCCJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)