前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202202213369155194   整理番号:22A0896284

異なる技術と溶媒で抽出したハス葉からの多糖類の物理化学的特性とin vitro生物活性【JST・京大機械翻訳】

Physicochemical properties and in vitro bioactivities of polysaccharides from lotus leaves extracted by different techniques and solvents
著者 (10件):
Feng Kang-Lin
(Institute of Food Processing and Safety, College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya’an, Sichuan, China)
Huang Ling
(Institute of Food Processing and Safety, College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya’an, Sichuan, China)
Wu Ding-Tao
(Institute of Food Processing and Safety, College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya’an, Sichuan, China)
Wu Ding-Tao
(Key Laboratory of Coarse Cereal Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Sichuan Engineering & Technology Research Center of Coarse Cereal Industralization, School of Food and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China)
Li Fen
(Institute of Food Processing and Safety, College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya’an, Sichuan, China)
Li Fen
(Research Center for Plants and Human Health, Institute of Urban Agriculture, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Chengdu, China)
Gan Ren-You
(Key Laboratory of Coarse Cereal Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Sichuan Engineering & Technology Research Center of Coarse Cereal Industralization, School of Food and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China)
Gan Ren-You
(Research Center for Plants and Human Health, Institute of Urban Agriculture, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Chengdu, China)
Qin Wen
(Institute of Food Processing and Safety, College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya’an, Sichuan, China)
Zou Liang
(Key Laboratory of Coarse Cereal Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Sichuan Engineering & Technology Research Center of Coarse Cereal Industralization, School of Food and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China)

資料名:
Journal of Food Measurement and Characterization  (Journal of Food Measurement and Characterization)

巻: 16  号:ページ: 1583-1594  発行年: 2022年 
JST資料番号: W4581A  ISSN: 2193-4134  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: ドイツ (DEU)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。