文献
J-GLOBAL ID:202202213640622656
整理番号:22A0415103
茶多糖類の調製,構造及び性質【JST・京大機械翻訳】
Preparation, structure, and properties of tea polysaccharide
著者 (3件):
Fan Yumin
(Chongqing Key Laboratory of Green Synthesis and Application, Active Carbohydrate Research Institute, Chongqing Normal University, Chongqing, China)
,
Zhou Xiaofeng
(Second clinical medicine College of Lanzhou University, Lanzhou, China)
,
Huang Gangliang
(Chongqing Key Laboratory of Green Synthesis and Application, Active Carbohydrate Research Institute, Chongqing Normal University, Chongqing, China)
資料名:
Chemical Biology & Drug Design
(Chemical Biology & Drug Design)
巻:
99
号:
1
ページ:
75-82
発行年:
2022年
JST資料番号:
A1436A
ISSN:
1747-0277
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)