文献
J-GLOBAL ID:202202214304293521
整理番号:22A0155514
クルミおよび他の市販ナッツ中のメラトニン含量 品種,熟成および加工(ロースティング)の影響【JST・京大機械翻訳】
Melatonin content in walnuts and other commercial nuts. Influence of cultivar, ripening and processing (roasting)
著者 (5件):
Verde Antia
(Universidade de Vigo, Departamento de Biologia Funcional y C.C. del Suelo, 36310 Vigo, Spain)
,
Miguez Jesus M.
(Universidade de Vigo, Departamento de Biologia Funcional y C.C. de la Salud, 36310 Vigo, Spain)
,
Leao-Martins Jose Manuel
(Universidade de Vigo, Laboratorio de Quimica Analitica y Alimentaria, 36310 Vigo, Spain)
,
Gago-Martinez Ana
(Universidade de Vigo, Laboratorio de Quimica Analitica y Alimentaria, 36310 Vigo, Spain)
,
Gallardo Mercedes
(Universidade de Vigo, Departamento de Biologia Funcional y C.C. del Suelo, 36310 Vigo, Spain)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
105
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)