文献
J-GLOBAL ID:202202215737520634
整理番号:22A0500066
ザクロアサリのシェルフライフ延長のためのブドウ搾り粕抽出物ベース可食性被覆の開発【JST・京大機械翻訳】
Development of grape pomace extract based edible coating for shelf life extension of pomegranate arils
著者 (3件):
Saurabh Chaturbhuj K.
(Food Technology Division, Bhabha Atomic Research Centre, Mumbai, India)
,
Gupta Sumit
(Food Technology Division, Bhabha Atomic Research Centre, Mumbai, India)
,
Variyar Prasad S.
(Food Technology Division, Bhabha Atomic Research Centre, Mumbai, India)
資料名:
Journal of Food Measurement and Characterization
(Journal of Food Measurement and Characterization)
巻:
16
号:
1
ページ:
590-597
発行年:
2022年
JST資料番号:
W4581A
ISSN:
2193-4134
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)