文献
J-GLOBAL ID:202202215798634666
整理番号:22A0491255
リンゴ由来ポリフェノールによる食品の酸化安定性の改善【JST・京大機械翻訳】
Improving oxidative stability of foods with apple-derived polyphenols
著者 (7件):
Lopez-Fernandez Olalla
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, Ourense, Spain)
,
Bohrer Benjamin M.
(Department of Animal Sciences, The Ohio State University, Columbus, Ohio, USA)
,
Munekata Paulo E.S.
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, Ourense, Spain)
,
Dominguez Ruben
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, Ourense, Spain)
,
Pateiro Mirian
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, Ourense, Spain)
,
Lorenzo Jose Manuel
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, Ourense, Spain)
,
Lorenzo Jose Manuel
(Area de Tecnologia de los Alimentos, Facultad de Ciencias de Ourense, Universidad de Vigo, Ourense, Spain)
資料名:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
(Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety)
巻:
21
号:
1
ページ:
296-320
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2541A
ISSN:
1541-4337
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)