文献
J-GLOBAL ID:202202216789081663
整理番号:22A0922113
限られた酵素加水分解は,低い熱要求性で低蛋白質濃度でエンドウ蛋白質ゲル化を誘導する【JST・京大機械翻訳】
Limited enzymatic hydrolysis induced pea protein gelation at low protein concentration with less heat requirement
著者 (2件):
Chen Da
(Department of Food Science and Technology, The Ohio State University, 2015 Fyffe Rd, Columbus, OH43210, USA)
,
Campanella Osvaldo H.
(Department of Food Science and Technology, The Ohio State University, 2015 Fyffe Rd, Columbus, OH43210, USA)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
128
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)