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文献
J-GLOBAL ID:202202216789081663   整理番号:22A0922113

限られた酵素加水分解は,低い熱要求性で低蛋白質濃度でエンドウ蛋白質ゲル化を誘導する【JST・京大機械翻訳】

Limited enzymatic hydrolysis induced pea protein gelation at low protein concentration with less heat requirement
著者 (2件):
Chen Da
(Department of Food Science and Technology, The Ohio State University, 2015 Fyffe Rd, Columbus, OH43210, USA)
Campanella Osvaldo H.
(Department of Food Science and Technology, The Ohio State University, 2015 Fyffe Rd, Columbus, OH43210, USA)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 128  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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