前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202202218056854785   整理番号:22A0688316

ブロッコリは脂肪分解を促進し,肝臓マクロファージを促進することによりNAFLDを改善する【JST・京大機械翻訳】

Broccoli ameliorate NAFLD by increasing lipolysis and promoting liver macrophages polarize toward M2-type
著者 (10件):
Huang Xianghui
(Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Key Laboratory of Functional Dairy, Ministry of Education, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Xu Jia
(Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Key Laboratory of Functional Dairy, Ministry of Education, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Hu Yingxin
(Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Key Laboratory of Functional Dairy, Ministry of Education, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Hu Yingxin
(Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), The Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the P.R. China, Beijing 100083, China)
Huang Kunlun
(Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Key Laboratory of Functional Dairy, Ministry of Education, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Huang Kunlun
(Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), The Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the P.R. China, Beijing 100083, China)
Luo Yunbo
(Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Key Laboratory of Functional Dairy, Ministry of Education, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Luo Yunbo
(Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), The Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the P.R. China, Beijing 100083, China)
He Xiaoyun
(Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Key Laboratory of Functional Dairy, Ministry of Education, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
He Xiaoyun
(Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), The Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the P.R. China, Beijing 100083, China)

資料名:
Journal of Functional Foods  (Journal of Functional Foods)

巻: 89  ページ: Null  発行年: 2022年 
JST資料番号: W3172A  ISSN: 1756-4646  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: オランダ (NLD)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。