文献
J-GLOBAL ID:202202219227453964
整理番号:22A0944030
給餌により影響される有機生産における卵黄色 農民と消費者に対する結果【JST・京大機械翻訳】
Egg yolk colour in organic production as affected by feeding - Consequences for farmers and consumers
著者 (4件):
Suender Angela
(Department of Animal Sciences, Animal Nutrition Physiology, University of Goettingen, Kellnerweg 6, 37077 Goettingen, Germany)
,
Wilkens Mirja
(Department of Animal Sciences, Animal Nutrition Physiology, University of Goettingen, Kellnerweg 6, 37077 Goettingen, Germany)
,
Bohm Volker
(Bioactive Plant Products Research Group, Institute of Nutritional Sciences, Friedrich Schiller University Jena, Dornburger Strasse 25, 07743 Jena, Germany)
,
Liebert Frank
(Department of Animal Sciences, Animal Nutrition Physiology, University of Goettingen, Kellnerweg 6, 37077 Goettingen, Germany)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
382
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)