文献
J-GLOBAL ID:202202219478381433
整理番号:22A0500085
Aloe veraゲルおよびOregano(Mentha longifolia)油を含むナノエマルション可食性コーティングの効果および冷蔵中のレンズマメの物理化学的特性に対するUV-C照射の適用【JST・京大機械翻訳】
Effects of nanoemulsion edible coatings containing Aloe vera gel and Oregano (Mentha longifolia) oil and application of UV-C irradiation on the physicochemical properties of lentil sprout during cold storage
著者 (2件):
Yavari Parastoo
(Department of Food Science and Technology, College of Agriculture and Natural Resources, Isfahan (Khorasgan) Branch, Islamic Azad University, Isfahan, Iran)
,
Abbasi Hajar
(Department of Food Science and Technology, College of Agriculture and Natural Resources, Isfahan (Khorasgan) Branch, Islamic Azad University, Isfahan, Iran)
資料名:
Journal of Food Measurement and Characterization
(Journal of Food Measurement and Characterization)
巻:
16
号:
1
ページ:
805-818
発行年:
2022年
JST資料番号:
W4581A
ISSN:
2193-4134
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)