文献
J-GLOBAL ID:202202219674293729
整理番号:22A0894662
エンドウグロブリン,アルブミン及びグルテリンとクルクミンとの分子相互作用:クルクミン負荷バイオナノ複合体の形成と胃放出機構【JST・京大機械翻訳】
Molecular Interactions of Pea Globulin, Albumin and Glutelin With Curcumin: Formation and Gastric Release Mechanisms of Curcumin-loaded Bio-nanocomplexes
著者 (3件):
Okagu Ogadimma D.
(Department of Chemistry and Biomolecular Sciences, Faculty of Science, University of Ottawa, Ottawa, ON, Canada)
,
Udenigwe Chibuike C.
(Department of Chemistry and Biomolecular Sciences, Faculty of Science, University of Ottawa, Ottawa, ON, Canada)
,
Udenigwe Chibuike C.
(School of Nutrition Sciences, Faculty of Health Sciences, University of Ottawa, Ottawa, ON, Canada)
資料名:
Food Biophysics
(Food Biophysics)
巻:
17
号:
1
ページ:
10-25
発行年:
2022年
JST資料番号:
A1021A
ISSN:
1557-1858
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)