文献
J-GLOBAL ID:202202221006275982
整理番号:22A1092075
イベリアドライ塩漬ハムの異なるカテゴリーのグリセリド画分における脂質プロファイルを分析するための1H NMR【JST・京大機械翻訳】
1H NMR to analyse the lipid profile in the glyceride fraction of different categories of Iberian dry-cured hams
著者 (8件):
Pajuelo Abraham
(Institute of Meat and Meat Products, Universidad de Extremadura, Caceres 10003, Spain)
,
Pajuelo Abraham
(Laboratory of Bioorganic Chemistry & Membrane Biophysics (L.O.B.O.), Universidad de Extremadura, Caceres 10003, Spain)
,
Sanchez Soledad
(Institute of Meat and Meat Products, Universidad de Extremadura, Caceres 10003, Spain)
,
Perez-Palacios Trinidad
(Institute of Meat and Meat Products, Universidad de Extremadura, Caceres 10003, Spain)
,
Caballero Daniel
(Institute of Meat and Meat Products, Universidad de Extremadura, Caceres 10003, Spain)
,
Diaz Jesus
(Laboratory of Bioorganic Chemistry & Membrane Biophysics (L.O.B.O.), Universidad de Extremadura, Caceres 10003, Spain)
,
Antequera Teresa
(Institute of Meat and Meat Products, Universidad de Extremadura, Caceres 10003, Spain)
,
Marcos Carlos F.
(Laboratory of Bioorganic Chemistry & Membrane Biophysics (L.O.B.O.), Universidad de Extremadura, Caceres 10003, Spain)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
383
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)