文献
J-GLOBAL ID:202202223119496840
整理番号:22A1038173
相乗的スイートコーンの種子発育中における糖および澱粉含量の変化および種子品質への含意【JST・京大機械翻訳】
Changes on Sugar and Starch Contents during Seed Development of Synergistic Sweet Corn and Implication on Seed Quality
著者 (3件):
Harakotr Bhornchai
(Department of Agricultural Technology, Faculty of Science and Technology, Thammasat University, Bangkok, Pathum Thani 12120, Thailand)
,
Sutthiluk Warisa
(Department of Agricultural Technology, Faculty of Science and Technology, Thammasat University, Bangkok, Pathum Thani 12120, Thailand)
,
Rithichai Panumart
(Department of Agricultural Technology, Faculty of Science and Technology, Thammasat University, Bangkok, Pathum Thani 12120, Thailand)
資料名:
International Journal of Agronomy (Web)
(International Journal of Agronomy (Web))
巻:
2022
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
U7709A
ISSN:
1687-8159
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)