文献
J-GLOBAL ID:202202223747795392
整理番号:22A0438485
プロバイオティクスを送達するための食品マトリックスとしてのコーヒー b:機会,挑戦および潜在的健康利益【JST・京大機械翻訳】
Coffee brews as food matrices for delivering probiotics: Opportunities, challenges, and potential health benefits
著者 (3件):
Chan Mei Zhi Alcine
(Department of Food Science & Technology, National University of Singapore, Science Drive 2, Singapore, 117542, Singapore)
,
Liu Shao-Quan
(Department of Food Science & Technology, National University of Singapore, Science Drive 2, Singapore, 117542, Singapore)
,
Liu Shao-Quan
(National University of Singapore (Suzhou) Research Institute, No. 377 Linquan Street, Suzhou Industrial Park, Suzhou, 215123, Jiangsu, China)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
119
ページ:
227-242
発行年:
2022年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)