文献
J-GLOBAL ID:202202223920465302
整理番号:22A0976725
二酸化塩素を用いた活性包装システムの最適化 食品への応用のための一次パッケージにおける生成サチェット【JST・京大機械翻訳】
Optimizing Active Packaging Systems Utilizing Chlorine Dioxide-Generating Sachets in the Primary Package for Food Application
著者 (5件):
Kessler Samuel J.
(Active/Intelligent Packaging, ProAmpac, Ohio, United States)
,
Cooksey Kay
(Department of Food, Nutrition, and Packaging Sciences, Clemson University, South Carolina, United States)
,
Pometto Anthony L. III
(Department of Food, Nutrition, and Packaging Sciences, Clemson University, South Carolina, United States)
,
Hurley Andrew
(Department of Food, Nutrition, and Packaging Sciences, Clemson University, South Carolina, United States)
,
Bridges William
(Department of Mathematical Sciences, Clemson University, South Carolina, United States)
資料名:
ACS Food Science & Technology
(ACS Food Science & Technology)
巻:
2
号:
3
ページ:
484-492
発行年:
2022年
JST資料番号:
W6474A
ISSN:
2692-1944
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)