文献
J-GLOBAL ID:202202225008165932
整理番号:22A0741008
高心血管リスクおよび健常者におけるブドウ搾りかす由来調味の高血圧および血糖低下作用 腸内マイクロバイオームとの相互作用【JST・京大機械翻訳】
Hypertension- and glycaemia-lowering effects of a grape-pomace-derived seasoning in high-cardiovascular risk and healthy subjects. Interplay with the gut microbiome
著者 (5件):
Taladrid Diego
(Institute of Food Science Research (CIAL), CSIC-UAM, C/Nicolas Cabrera 9, 28049 Madrid, Spain. victoria.moreno@csic.es)
,
de Celis Miguel
,
Belda Ignacio
,
Bartolome Begona
,
Moreno-Arribas M. Victoria
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
4
ページ:
2068-2082
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)