文献
J-GLOBAL ID:202202225541527096
整理番号:22A0695389
チトクロームP450エポキシゲナーゼ由来EPAおよびDHAオキシリピン17,18-エポキシエイコサテトラエン酸および19,20-エポキシドコサペンタエン酸はGPR120-AMPKαシグナル伝達経路を介してBAT熱産生およびWAT褐変を促進する【JST・京大機械翻訳】
Cytochrome P450 epoxygenase-derived EPA and DHA oxylipins 17,18-epoxyeicosatetraenoic acid and 19,20-epoxydocosapentaenoic acid promote BAT thermogenesis and WAT browning through the GPR120-AMPKα signaling pathway
著者 (17件):
Yang Xiaohua
(Guangdong Provincial Key Laboratory of Animal Nutrition Control, College of Animal Science, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, P. R. China. songbowang@scau.edu.cn)
,
Yi Xin
,
Zhang Fenglin
,
Li Fan
,
Lang Limin
,
Ling Mingfa
,
Lai Xumin
,
Chen Lin
,
Quan Lulu
,
Fu Yiming
,
Feng Shengchun
,
Shu Gang
,
Wang Lina
,
Zhu Xiaotong
,
Gao Ping
,
Jiang Qingyan
,
Wang Songbo
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
3
ページ:
1232-1245
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)