文献
J-GLOBAL ID:202202226513120719
整理番号:22A0422461
ブラジルの市販肉及び肉製品におけるClostridium difficileの検出及び病原性の可能性【JST・京大機械翻訳】
Detection and pathogenic potential of Clostridium difficile in commercial meat and meat products in Brazil
著者 (4件):
Tsuchiya Ana Claudia
(Department of Food Technology, University of Campinas, Campinas, Brazil)
,
Gomes Erika Santos
(Food Science Department, University of Campinas, Campinas, Brazil)
,
Kuaye Arnaldo Yoshiteru
(Department of Food Technology, University of Campinas, Campinas, Brazil)
,
Kabuki Dirce Yorika
(Food Science Department, University of Campinas, Campinas, Brazil)
資料名:
Food Science and Technology International
(Food Science and Technology International)
巻:
28
号:
1
ページ:
85-92
発行年:
2022年
JST資料番号:
A1580A
ISSN:
1082-0132
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)