文献
J-GLOBAL ID:202202227162241655
整理番号:22A0927967
キシロースとシステインを添加した酵素豚肉トリミング加水分解物のアミノ酸と揮発性化合物に及ぼす熱処理の効果【JST・京大機械翻訳】
Effect of heat treatment on amino acids and volatile compounds of enzymatic pork trimmings hydrolysate supplemented with xylose and cysteine
著者 (3件):
Li Xinzhi
(Department of Food Science and Technology, National University of Singapore, Science Drive 3, Singapore, 117543, Singapore)
,
Liu Shao-Quan
(Department of Food Science and Technology, National University of Singapore, Science Drive 3, Singapore, 117543, Singapore)
,
Liu Shao-Quan
(National University of Singapore (Suzhou) Research Institute, No. 377 Linquan Street, Suzhou Industrial Park, Suzhou, Jiangsu, 215123, China)
資料名:
Food Bioscience
(Food Bioscience)
巻:
46
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2935A
ISSN:
2212-4292
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)