文献
J-GLOBAL ID:202202227453090795
整理番号:22A0896282
エジプトのブドウ及びクワ副産物の生物活性及び食品添加物及び栄養補助食品の天然原料としての利用の可能性【JST・京大機械翻訳】
Biological activities of Egyptian grape and mulberry by-products and their potential use as natural sources of food additives and nutraceuticals foods
著者 (2件):
Abdel-Khalek Hanan H.
(Radiation microbiology department, National Center for Radiation Research and Technology (NCRRT), Atomic Energy Authority, Cairo, Egypt)
,
Mattar Zakaria Ahmed
(Radiation microbiology department, National Center for Radiation Research and Technology (NCRRT), Atomic Energy Authority, Cairo, Egypt)
資料名:
Journal of Food Measurement and Characterization
(Journal of Food Measurement and Characterization)
巻:
16
号:
2
ページ:
1559-1571
発行年:
2022年
JST資料番号:
W4581A
ISSN:
2193-4134
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)