文献
J-GLOBAL ID:202202228325053807
整理番号:22A0447485
生鮮カットマンゴーの品質を維持するための抗褐変剤,温水および高強度超音波処理の比較分析【JST・京大機械翻訳】
Comparative analysis of antibrowning agents, hot water and high-intensity ultrasound treatments to maintain the quality of fresh-cut mangoes
著者 (2件):
Yildiz Gulcin
(Faculty of Engineering, Food Engineering Department, Igdir University, Igdir, Turkey)
,
Aadil Rana Muhammad
(National Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
59
号:
1
ページ:
202-211
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)