文献
J-GLOBAL ID:202202228353424523
整理番号:22A0910548
赤外放射とマイクロ波を用いたカフィリンのその場熱改質【JST・京大機械翻訳】
In situ thermal modification of kafirin using infrared radiations and microwaves
著者 (4件):
Semwal Jyoti
(Department of Grain Science and Technology, CSIR - Central Food Technological Research Institute, Mysore, India)
,
Semwal Jyoti
(Academy of Scientific and Innovative Research, Ghaziabad, India)
,
MS Meera
(Department of Grain Science and Technology, CSIR - Central Food Technological Research Institute, Mysore, India)
,
MS Meera
(Academy of Scientific and Innovative Research, Ghaziabad, India)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
102
号:
5
ページ:
1903-1911
発行年:
2022年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)