文献
J-GLOBAL ID:202202228641957911
整理番号:22A0981533
ハイパースペクトルイメージング技術に基づく乾燥オオカミ果実品質を同定するためのハイブリッドSVMおよびLS-SVM分類アルゴリズムの比較分析【JST・京大機械翻訳】
A comparative analysis of hybrid SVM and LS-SVM classification algorithms to identify dried wolfberry fruits quality based on hyperspectral imaging technology
著者 (6件):
Nirere Adria
(School of Electrical and Information Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China)
,
Sun Jun
(School of Electrical and Information Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China)
,
Atindana Vincent Akolbire
(School of Electrical and Information Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China)
,
Hussain Ahmad
(School of Electrical and Information Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China)
,
Zhou Xin
(School of Electrical and Information Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China)
,
Yao Kunshan
(School of Electrical and Information Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
46
号:
3
ページ:
e16320
発行年:
2022年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)