文献
J-GLOBAL ID:202202228659964906
整理番号:22A0683943
パンフライド牛肉における複素環芳香族アミン形成に及ぼすブルーベリーとプロポリス抽出物の還元効果の比較【JST・京大機械翻訳】
Comparison of the reducing effects of blueberry and propolis extracts on heterocyclic aromatic amines formation in pan fried beef
著者 (2件):
Gumus Damla
(Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Hacettepe University, 06100, Sihhiye, Ankara, Turkey)
,
Kizil Mevlude
(Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Hacettepe University, 06100, Sihhiye, Ankara, Turkey)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
186
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)