文献
J-GLOBAL ID:202202229143589092
整理番号:22A0550251
菜種蛋白質分離物(RPI)の抗栄養因子の除去とRPIの毒性評価【JST・京大機械翻訳】
Removal of anti-nutritional factors of rapeseed protein isolate (RPI) and toxicity assessment of RPI
著者 (7件):
Xiong Zheng
(College of Food Science and Engineering, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China. zhigaowang1@gmail.com)
,
Fu Yaoyao
,
Yao Jun
,
Zhang Nan
,
He Rong
,
Ju Xingrong
,
Wang Zhigao
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
13
号:
2
ページ:
664-674
発行年:
2022年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)