文献
J-GLOBAL ID:202202229180538139
整理番号:22A0098348
食品評価における農薬,病原体,コロナウイルス,および化学添加物および危険の感覚装置の進歩:食品安全懸念【JST・京大機械翻訳】
Progress in sensory devices of pesticides, pathogens, coronavirus, and chemical additives and hazards in food assessment: Food safety concerns
著者 (6件):
Shenashen Mohamed A.
(National Institute for Materials Science (NIMS), 1-2-1 Sengen, Tsukuba-shi, Ibaraki-ken 305-0047, Japan)
,
Emran Mohammed Y.
(National Institute for Materials Science (NIMS), 1-2-1 Sengen, Tsukuba-shi, Ibaraki-ken 305-0047, Japan)
,
El Sabagh Ayman
(Department of Field Crops, Faculty of Agriculture, Siirt University, 56100, Kezer Campus, Siirt, Turkey)
,
Selim Mahmoud M.
(Al-Aflaj College of Science and Human Studies, Prince Sattam Bin Abdulaziz University, Al-Aflaj 710-11912, Saudi Arabia)
,
Elmarakbi Ahmed
(Faculty of Engineering and Environment, Northumbria University, Newcastle upon Tyne NE1 8ST, UK)
,
El-Safty Sherif A.
(National Institute for Materials Science (NIMS), 1-2-1 Sengen, Tsukuba-shi, Ibaraki-ken 305-0047, Japan)
資料名:
Progress in Materials Science
(Progress in Materials Science)
巻:
124
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0638A
ISSN:
0079-6425
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)