文献
J-GLOBAL ID:202202229554078722
整理番号:22A1174155
Aspergillus sojaeで発酵したクリ内殻からのアルコール抽出物のin vitroでの化粧品活性【JST・京大機械翻訳】
In vitro cosmeceutical activity of alcoholic extract from chestnut inner shell fermented with Aspergillus sojae
著者 (4件):
Ritthibut Nuntinee
(Department of Biotechnology, College of Life Sciences and Biotechnology, Korea University, Seoul, South Korea)
,
Lim Seung-Taik
(Department of Biotechnology, College of Life Sciences and Biotechnology, Korea University, Seoul, South Korea)
,
Oh Su-Jin
(Department of Biotechnology, College of Life Sciences and Biotechnology, Korea University, Seoul, South Korea)
,
Oh Su-Jin
(Institute of Biomedical Science & Food Safety, Korea University, Seoul, South Korea)
資料名:
Food Science and Biotechnology
(Food Science and Biotechnology)
巻:
31
号:
4
ページ:
443-450
発行年:
2022年
JST資料番号:
W4372A
ISSN:
1226-7708
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)