文献
J-GLOBAL ID:202202229692461994
整理番号:22A0922142
Hylocereus sppの皮からの市販特性とゲル化能力を有するペクチン【JST・京大機械翻訳】
Pectins with commercial features and gelling ability from peels of Hylocereus spp
著者 (3件):
Costa Kaiany Padilha Bras
(Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Parana, PO Box 19046, 81531-980, Curitiba, Parana, Brazil)
,
Reichembach Luis Henrique
(Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Parana, PO Box 19046, 81531-980, Curitiba, Parana, Brazil)
,
de Oliveira Petkowicz Carmen Lucia
(Department of Biochemistry and Molecular Biology, Federal University of Parana, PO Box 19046, 81531-980, Curitiba, Parana, Brazil)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
128
ページ:
Null
発行年:
2022年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)